top of page

Reikihoidot & Reikikurssit yksityisopetuksena 

Reiki on rakkautta ja myötätuntoa. Se on kosketuksen saamista omaan todelliseen olemukseemme, yhdistymistä universaalin energiaan ja rakkauteen.

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin (1865–1926) kehittämä hoitomuoto ja henkisen kasvun tie. Sitä kutsutaan myös Usuin luonnollisen parantamisen menetelmäksi. Reikihoidossa hoitaja välittää energiaa niin, ettei hän luovuta omaa energiaansa, vaan kanavoi universaalia energiaa hoidettavalleen tai itsehoidossa itselleen.
 

Reiki on hyvin yleinen hoitomuoto ympäri maailmaa, eikä se ole sidoksissa mihinkään uskontoon tai kansallisuuteen. Reiki perustuu puhtaasta sydämestä käsin toimimiseen, antamiseen ja jakamiseen.

Kenelle Reikihoito sopii?
 

Reikiä voi antaa kenelle tahansa, missä tahansa elämäntilanteessa olevalle. Niin pienille lapsille, nuorille ja aikuisille kuin vanhuksillekin. Myös eläimet nauttivat reikihoidosta. Hoidettavan keho ottaa vastaan hoitajan kautta välittyvää energiaa juuri sen verran kuin sitä tarvitsee ja siinä tilanteessa pystyy vastaanottamaan. Reikin myötä elämänilo ja hyvinvointi lisääntyvät.

Reikihoito, Karoliina Bruun Healing, Söderkulla, Sipoo
Reikihoito, Karoliina Bruun Healing, Söderkulla, Sipoo

Reikihoito ja sen vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi

Reikihoito on hyvin lempeä, vaatteiden läpi tehtävä hoitomuoto, jonka aikana koettu syvä rentoutumisen tila auttaa kehoa vapautumaan stressistä ja energiatukoksista. Reiki hoitaa oireiden juurisyitä sieluntasolla. Hoidettavan luonnolliset paranemisprosessit käynnistyvät ja voimavarat lisääntyvät.

Reikihoidon avulla on mahdollista saada helpotusta erilaisiin kipuihin ja särkyihin, mutta sen vaikutukset eivät kuitenkaan jää vain fyysiselle tasolle. Reiki auttaa Sinua kuulemaan sisäistä viisauttasi ja siten voit ymmärtää oman tilanteensi kokonaisvaltaisemmin. Tämä on avain eheytymiseen ja paranemisprosessin käynnistymiseen.

 

Olet tervetullut hoitoon juuri sellaisena kuin olet! 
Hoidoissani luon lempeän hyväksyvän tilan, jossa Sinun on turvallista kokea hoidon vaikutukset. Annathan itsellesi aikaa ja luvan nauttia harmonisesta olotilasta vielä hoidon jälkeenkin.

 

Reikihoito 60 min 65 €
Varaa R
eikihoito – hetki itsellesi

Jos et löydä Sinulle sopivaa aikaa varauskalenteristani, soita minulle niin katsotaan yhdessä sopiva aika. 

Soita 040 6700741  ​tai lähetä viesti karoliinabruunhealing@gmail.com

Reikikurssit Söderkulla, Sipoo. Karoliina Bruun Healing

Haluatko oppia Reikin luonnollisen parantamisen menetelmän?

Reikikurssit yksityisopetuksena

Reikikursseja 1 ja 2 järjestetään Sipoo Söderkullassa yksityisopetuksena tai 2–4 hengen pienryhmässä esim. ystävien kesken.

 

Reiki on matka omaan sisimpääsi, sen avulla voit löytää mielenrauhaa ja hyvinvointia elämääsi. Kurssilla opetetaan Usui Shiki Ryoho Reikiä, ns. luonnollisen hoitamisen menetelmää. Reiki 1 -kurssilla opit käyttämään Reikiä oman hyvinvointisi edistämiseksi. Saat energiahoitoyhteyden Reiki aktivoinnin avulla. Reiki 2:lla syvennetään opittua ja omaa suhdetta Reikiin. Avaudut vastaanottamaan ja välittämään Reiki-energiaa yhä vahvemmin.

Asiakaskokemuksia

Sain Karoliinalta Reikin etähoidon, jonka aikana minulla oli rauhallinen olo. Hoidon jälkeen, loppupäivästä, oloni oli  levollinen ja jotenkin kevyempi. Nukuin hyvin. Hoidon aikana itkin ja nauroin ääneen. Kiitos! 

Aila R.

"Karoliina lähetti minulle elämäni ensimmäisen Reikin etähoidon. Se oli mielettömän vahvistava kokemus. Kävin läpi koko tunneskaalan kirjon. Hoidon aikainen matka oli sen verran tunteita täynnä, että nukahdin hoidon aikana, herätäkseni lempeään olkapään kosketukseen. Voimaannuttava kokemus!" 

Mikaela L.

Oloni oli todella rento Reikin etähoidon jälkeen. Näin jonkin verran eri värejä ja muotoja, ja hoidon jälkeen hassusti yskitti pienen aikaa. Karoliinan saamat mielikuvat hoidon aikana sopivat hyvin selittämään sitä elämäntilannetta, jossa olin, sain niistä lohtua. Kiitos paljon hoidostasi!

Helena L.

Reikikurssit yksityisopetuksena, kraniosakraaliterapia, Karoliina Bruun Healing, Sipoo

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon tulevista
Reiki kursseista ja tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin 1 x/kk.

Kiitos tilauksestasi!

bottom of page